Links:buy spiderman costume 20 kvadrat » Sasa Antic

Sasa Antic

5 Mar 14:05

Hey! Long time no see. Tystnaden här beror på att jag har bestämt mig för att lämna Living by. Jag saknar min gamla adress så jag flyttar tillbaka dit. Det var spännande och kul att prova detta men allt har sin tid. Jag känner för att vända blad.  När det är alldeles för lugnt här håller jag på bakom kulisserna och flyttar över alla mina inlägg, one by one.. Det tar sin lilla tid men snart är jag tillbaka på 20kvadrat.blogspot.se. Hoppas ni hänger med tillbaka!

Det händer andra spännande saker också. Som att jag sedan ett par veckor tillbaka är assistent åt fantastiskt duktiga stylisten Saša Antić. Så galet overkligt kul! Jag ser verkligen fram mot den här våren!

Så… som lite pausmusik och bloggpynt måste jag visa Sašas lya som är med i senaste numret av Elle Interiör. 24 galet tjusiga kvadratmetrar. Jag blev inspirerad när jag klev innanför dörren hemma hos Saša för några veckor sedan. Hans lya är verkligen en liten skatt. Personlig, maskulin och otroligt mysig. Ha-begär på den låga sängen och de fina grafiska printen, boktravarna och alla små personliga finheter på teak bänken. köket, fotöljen och inte minst… utsikten över söders fina kvarter och vattnet! Så fint.

Photo by Jonas Ingerstedt

ps. När det är lugnt här kan ni hänga med mig på instagram @20kvadrat.

Hey! Long time no see. It’s very quiet  here because I’ve decided to leave Living by. I miss my old address, so I’m moving back there. It was exciting and fun to try this but everything has its time. I am moving of all my old posts back, one by one .. so..that takes time, but soon I’ll be back on 20kvadrat.blogspot.se. I hope you follow me there!

It’s happening other exciting things too. As of  a few weeks back I am assisting wonderfully talented stylist Saša Antić . Crazy fun! I’m really looking forward to this spring!

So .. I must show you Sašas apartment that is featured in the latest issue of Elle Decoration (sweden). 24 crazy fancy square meters. I was so inspired when I first saw Sašas place a few weeks ago. His lair is  a real  little treasure. Personal, masculine and incredibly cozy. I’ve got serios cravings for the low bed and the fine graphic prints, the books and all the small personal stuff on the bench. The kitchen, leather chair and not least … The views of Söders  neighborhood and the water! 

ps. When it’s quiet here you can keep up with me on instagram @20kvadrat. 

facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “Sasa Antic”

 • Design Studio 210 March 13th, 2013 4:57 pm

  Skont att ha sitt eget hem och address :) Grattis till jobbet! Ska bli kul att se din utveckling.

  [Reply]

 • Olivia March 15th, 2013 10:00 am

  Hi! I’ve been following your blog lately and I think you post some real inspirational stuff. But now there’s something going on with either Bloglovin (from which I follow you) or either your website. Every time I want to read a new post, it changes into this post “Sasa antic”. I’m not able to visit your new address .blogspot either…

  It’s really a shame because I love your blog! Do you know how I can solve this?

  Greetings!

  Olivia

  [Reply]

 • 3D Architectural Rendering April 9th, 2013 10:07 am

  I’m frequently to blogging and I really appreciate your content. I’m going to bookmark your website and keep checking for new data.

  [Reply]

 • Alejandrina Bessoberto July 27th, 2013 1:52 am

  Lovely place… love hoy playtype looks in here. Best regars. Ale Besso.

  [Reply]

Skriv en kommentar